Karriere

Ledige stillinger – Søk jobb hos Starcom og Publicis Groupe

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder. I Starcom har vi sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet. Vi har blitt kjent for jobber som skiller seg ut, og er et av de mest prisvinnende byråer i bransjen.

Hvem er du?

Avhengig av hva slags stilling du er på jakt etter eller søker på, er det selvsagt ulike kriterier. Felles for de fleste stillingene hos oss er riktignok at du bør trives med spennende hverdager, høy puls, engasjement og samarbeid med hyggelige kollegaer.

Du kan se nærmere på våre ledige stillinger som legges her når de utlyses, eller ta kontakt om du vil sende oss en åpen søknad.

I Starcom og Publicis Groupe er vi opptatt av mangfold. Alle kandidater vurderes ut fra deres egnethet til stillingen, uavhengig av kjønn, legning, etnisitet eller funksjonsevne. Les sak på kom24.no om Publicis Starcom som henter talenter fra utlandet.

Hva kan Starcom og Publicis Groupe tilby

  • Godt arbeidsmiljø
  • Kreativt og kompetent miljø
  • Utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum (nye januar 2022!)
  • Fleksibilitet og arbeidsmobilitet, og spennende muligheter bl.a. gjennom ‘WorkYourWorld‘-programmet i Publicis globalt.

Starcom og Publicis sine tjenester og avdelinger kan du få et innblikk i her.

Trainee-program

Starcom og Publicis Groupe har et trainee-program, med varighet på 12 måneder. Hos oss får du jobbe i et sterkt fagmiljø innen markedsføring, teknologi og kreativitet. Å satse på traineer ser vi på som en investering i talenter, og hvem vet – kanskje det resulterer i tilbud om fast stilling?

Ledige stillinger nå

Researcher til Analyse- og Innsiktsteamet i Publicis

Jobb med å omsette data til innsikt. Søknader vurderes fortløpende.

Les om og søk stillingen her.


Ta gjerne en kikk om søsterbyråene våre Publicis Kitchen (reklame) eller Publicis MSL (kommunikasjon/PR) har ledige stillinger som kan være aktuelle for deg.