Kjent navn bytter side – fra mediehus til mediebyrå

Tags:
  • Del:  

Hilde Gammelsæter er et kjent navn for mange i mediebransjen, både på kunde- og byråsiden. I Starcom er vi veldig glade over å ønske henne velkommen til oss! Hilde går fra rollen som Byråansvarlig i VG til Client Service Director i Starcom.

Etter 12 år i VG og Schibsted, er Hilde nå veldig motivert for å prøve seg på den andre siden av bordet:

«VG og Schibsted har virkelig vært et fantastisk bra sted å være fra første dag, noe som har gjort det vanskelig å faktisk bestemme seg for å slutte. Nå hopper jeg i det, og gleder meg til å sitte på byråsiden, og få jobbe strategisk med en mye større medie-palett enn tidligere.

Starcom er en god match til mine preferanser for et mediebyrå og arbeidsgiver. De har utmerket seg på kreativitet, samtidig som de tar i bruk det nyeste innen teknologi.  I tillegg ser jeg mye av den samme «sulten» og viljen til å kaste seg litt ut i det ukjente, være først ute og prøve nye ting, som jeg er vant med hos VG. Det trigger meg, og gjør det ekstra gøy på jobb. Det handler mye om bedriftskultur og de menneskene man jobber sammen med hver eneste dag.  Og jeg har blitt møtt av en utrolig fin, ambisiøs og raus gjeng her i Starcom!»

Et strategisk blikk

Med bakgrunn både som KAM, Produktsjef Digital Markedsføring, og senest Byråansvarlig i VG, vil hun tilføre nye perspektiver til Starcom, og verdifulle innspill til løsninger som gagner kundene. Hilde vil jobbe med en kundeportefølje i et bredt spekter, noe som krever bred kompetanse. Med alt fra Bil til Pensjonstjenester og Detaljhandel på kundelisten, sier det seg selv at man må ha full oversikt over muligheter og løsninger som finnes.

«Hilde er en vi kjenner godt fra før gjennom mange års samarbeid og felles prosjekter, og som vi har hatt i kikkerten lenge. Hun er drivende dyktig og profesjonell i alt hun foretar seg, og er allerede godt i gang på flere av kundene som Varner, PwC og Bertel O. Steen»,
Peder Mittet, adm. dir. i Starcom

Vinneroppskriften?

«Jeg tror at de som evner å forklare og forenkle det komplekse teknologiske mulighetsrommet for annonsørene på en god måte, vil ha et fortrinn. Det har aldri vært bedre muligheter for å nå riktig person, på riktig sted og til riktig tid; da må annonsør også investere i uttaket på kommunikasjonen langs hele denne kundereisen.»
Hilde Gammelsæter, Client Service Director i Starcom

Vi gleder oss til å skape løsninger som er gode både for våre kunder og våre kunders kunder sammen med Hilde!