Nytt byrå – New Work er lansert!

Tags:
  • Del:  

Starcom og Publicis Groupe lanserer NEW WORK – et reklamebyrå med utgangspunkt i datadrevet kreativitet.

Kreativitet har vært en viktig del av Starcoms DNA siden starten for 15 år siden. Ambisjonen har hele tiden vært å skape et miljø med en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, og å viske vekk den gamle forestillingen om at det er et skille mellom ”medier” og ”kreativitet”. For oss er medier kreativt.

Samtidig ser vi at digitalisering stiller helt nye krav til alle miljøer som leverer kreativitet og innhold. Vår umiddelbare tilgang på data, lar oss jobbe faktabasert og mer treffsikkert. I tillegg må kreativ produksjon gå raskere og være mer fleksibel enn tidligere, og smart produksjonsteknologi som for eksempel DOT (Starcoms verktøy for produksjon av dynamiske bannere) lar oss gjøre nettopp det.

Hva er hovedfokus for det nye reklamebyrået?

New Work handler om å skape verdi for mottakeren. I et digitalt medielandskap er det vanskeligere enn før å nå frem, og man blir fort valgt bort. Samtidig gir digitale plattformer oss nye muligheter. Vi vil bruke data i alle ledd av vår arbeidsprosess. Det lar oss drive testing av kampanjer før vi går i gang, optimalisere og endre underveis, samt dokumentere effekt i etterkant. Dette tankesettet gjennomsyrer alt vi gjør.

Bli kjent med New Work

Som leder for New Works har vi ansatt Christian Raae, tidligere digital direktør SMFB Engine. Starcoms team Content&Creative blir nå å finne integrert i New Work, sammen med Patric Ligner, vår egen Head of Programmatic,  og Bjørn Granlund, Head of Creative media, som vil ha en fot i begge leire.

New Work vil jobbe både på egne oppdrag og helt integrert med Starcom sine kunder. Det er en fordel for kundene at vi kan løse flere ting på ett sted, samtidig som det nå blir tydelig hvor spisskompetansen ligger.

New Work sitt utgangspunkt:

  • Jobber fakta- og resultatbasert, med utgangspunkt i alt som fins av data
  • Forstår det nye medielandskapet, jobber medienært og spesialisert på digitale kanaler
  • Kompetansemessig en ny kombinasjon av digitale kreative og teknologer
  • Datadrevne produkter som DOT bidrar til økt fleksibilitet og effektivitet
  • Lettbent arbeidsprosess og tett samspill med Starcom

 

Ta gjerne kontakt, enten med Starcom eller New Work, om du vil vite mer!

Følg med på New Work på Facebook-siden deres.

Christian Raae og Peder Mittet
Christian Raae (venstre) er Managing Director i nysatsingen New Work. Peder Mittet (høyre) er styreleder.