Performance Awards 2017 – vi tok hjem tre priser!

Tags:
  • Del:  

Høstens Performance-konferanse var en dag full av hendelser for oss i Starcom, med både case-presentasjon, flere foredrag og prishøsting. Av fire nominerte caser i Performance Awards hentet vi hjem tre priser!

Konferansen, i regi av INMA, fant sted torsdag 21. september på Saga kino. Patric Ligner fra søsterselskapet vårt New Work var en av de første til å stå på scenen med et foredrag om «Smarte kjøp krever enda smartere budskap». Etter lunsj og prisutdeling presenterte Rohit Patil (Analytics & performance manager) caset vårt for Mercedes-Benz, mens Christine Torp (Director, Performance & Digital Planning) snakket om performance marketing i sitt foredrag «Let’s set things straight!». Dagen ble avsluttet med keynote fra Stian Giskeødegård (Chief Strategy & Development Officer): «Performance marketing – what’s next?» Mange av foredragene fra dagen kan du finne på INMA sin side.

De prisvinnende casene

Mercedes-Benz: Attribusjonsanalyse

I kategorien «Analyse» tok caset for Mercedez-Benz hjem sølvet. Lurer du på hvorfor attribusjon og attribusjonsanalyse er relevant innen markedsføring? Les mer i artikkelen vår «Attribusjon – keiserens nye klær?»

Telenor Bredbånd: Geo-segmentering og dynamiske bannere

Dette caset var nominert i kategorien «Singelkanal», og brakte oss bronse. Vet du at vi i Starcom har utviklet et verktøy for dynamiske bannere som kan versjonere i 21 000 ulike budskap? Vi kaller det «DOT». Dette caset vant forøvrig også sølv i kategorien «Mediestrategi» under Medieprisen 2017 en snau måned etterpå.

Telenor YNG: På målgruppens premisser

Hvordan man skal treffe den yngre målgruppen er det mye fokus rundt. I kategorien «Multikanal» vant vi bronse for jobben som ble gjort med å treffe unge voksne både med relevant innhold og plasseringer. Selve caset for lanseringen av Telenor YNG er presentert her. Under Medieprisen 2017 tok YNG-lanseringen hjem et diplom i kategorien Mediestrategi, og gull med Egmont People i kategorien Mediekampanje.

Se fullstendig liste over alle prisvinnerne hos INMA.

Vi gleder oss allerede til neste års konferanse!