Sterke prestasjoner i Performance Award 2020

Tags:
  • Del:  

På tross av et annerledes år, ble det Performance Award i år også. INMA kjørte konferansen og konkurransen digitalt, med foredrag og kåring av vinnere i de ulike kategoriene spredd over flere dager. Starcom var nominert med fire kampanjer, og stakk av med to sølv i kategoriene «Performance Innovation» og «Lead Performance». Vårt søsterbyrå Zenith tok gull i kategorien Innovasjon for sin kampanje for Findus.

 

Storeslem i Innovasjons-kategorien med høyteknologisk løsning

Vi er veldig stolt av at vi i Publicis vinner to av tre mulige i kategorien Performance Innovation, hvor juryen ser etter jobber som er til inspirasjon og læring for resten av bransjen. Vår egenutviklede virtuelle assistent, AIBO, viser hvordan maskinell presisjon og menneskelig kløkt er en uslåelig hybrid. Vår avdeling for data og utvikling satte seg et ambisiøst mål om å utvikle en løsning som forvalter programmatiske mediebudsjetter på mest optimale måte for annonsørene, og samtidig redusere tid brukt på manuell optimalisering. Dette har vi klart med svært gode resultater for våre kunder! Forbedringen på hoved-KPIene er i området 15 – 50 %.

 

Sølv til Høyskolen Kristiania for «Alle studier skal med»

Høyskolen Kristiania har et bredt spekter av studier, og i år var målsettingen ikke bare å øke antall søknader til de store, mest populære studiene, men også sørge for jevnere fordeling av søknader på tvers av alle de 80 studiene. Og vi måtte klare det med et redusert budsjett – altså levere lavere kostnad-per-student-lead. Gjennom å videreutvikle en av bransjens kanskje mest avanserte annonse rigger oppnådde vi en fenomenal økning i digitale leads, hvor mesteparten av økningen kom fra de mindre populære studiene. Ved smart bruk av teknologi, godt mediehåndverk, kontinuerlig kundesamhandling og god rådgivning leverte vi langt over målsettingen om vekst – til en rekordlav pris per lead.

Her er caset «Alle studier skal med».

 


Kanskje du også er interessert i:

Dekningsmåling på tvers av digitale kanaler er her

Starcom viser muskler i Gulltaggen 2020